Premijera: Suzana Tot novom pjesmom poručuje: “Ne prihvatam više ništa ružno u životu”(video)

Atraktivna crnogorska pjevačica Suzana Tot izbacila je novu numeru pod nazivom „Crni Đavole".

Prethodnu pjesmu “Blokira” objavila je prije par mjeseci, a sada je riješila da još jednom obraduje svoju publiku i zada domaći zadatak estradi.

Kao što kaže u pjesmi "I ne dodiruj me crni đavole, znam ja dobro tvoje dlanove", Tot ističe da je kroz godine naučila da razlikuje dobro od lošeg i ne želi više da prihvata ništa ružno u svom životu.

Pjevačica je odlučila da zagrli novi muzički pravac i nastavi saradnju sa mladim snagama Albinom i Ajzijem, a da je spot nesvakidašnji i drugačiji uvjerićete se i sami kada budete pogledali.

Posebno naglašava da je spremna na dobre i loše komentare.

“Iskrena da budem jako je teško raditi spotove u današnje vrijeme, jer to iziskuje mnogo novca a pritom nemate sponzore, kao što ih nažalost nisam imala ni ovog puta, jer jednostavno ne nailazim na razumijevanje ljudi u našem okruženju što se tiče sponzorstva i podrške u tom dijelu. Opet sa druge strane bez obzira na sve to nastaviću i dalje da ulažem u svoju karijeru, radim kvalitetne spotove i snimam dobre pjesme, jer to daje pečat mojoj ličnosti i ostavlja vječiti trag”, dodaje pjevačica.

Ustupljena fotografija; Foto: Aleksandar Vlahović

Ne krije da u svakoj pjesmi ima Suzane Tot pa i u ovoj u koju se kako kaže, zaljubila na prvo slušanje.

“U svakoj pjesmi ima autobiografskog, mislim da se svako od nas veže za neki stih pa tako i ja. S obzirom na to da se zovem Suzana, meni kad se spomenu suze u tekstu ja odmah reagujem. Nije ni čudo što mi je to ime dato”, ističe Tot kroz smijeh.

Ideja spota je bila upravo njena, iako je rediteljska palica ipak bila u sigurnim rukama Miodraga Mike Markovića.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković