Arnold Švarceneger i Deni Devito najavili saradnju, moguć nastavak filma "Blizanci"

Iako se ne čini da će tako skoro Arnold Švarceneger i Deni Devito reprizirati svoje uloge braće blizanaca Julijusa i Vinsenta u nastavku hit filma "Blizanci" iz 1988, slavne glumce to nije spriječilo da se okupe za još jednu prijateljsku fotografiju.

Švarceneger se pojavio na brodvejskoj predstavi "Treba mi to", u kojoj glumi Devito, a njihov susret nije mogao da prođe bez objave na Instagramu, koja je među fanovima izazvala oduševljenje.

Naime, Švarceneger je napisao srdačnu objavu kojom je nagovijestio da bi slavni duo uskoro ponovo mogao da uplovi u neki zajednički projekt.

"Moj brat! Bilo je fantastično gledati Denija u brodvejskoj predstavi 'Treba mi to'. On, Lusi i svi drugi koji su učestvovali zabavljali su publiku svakog minuta predstave. Ovo je jedna od najboljih predstava koje sam ikada gledao, pravi spektakl! Jedva čekam našu ponovnu saradnju", napisao je glumac.

Početkom 2022. činilo se da će "Trojke", nastavak uspešnih "Blizanaca" iz 1998, krenuti u produkciju. Švarcenegeru i Devitu trebalo je da se pridruži Trejsi Morgan kao treći brat, a reditelj originalnog filma Ivan Rajtman trebalo je da bude zadužen za režiju. Međutim, Rajtman je preminuo, što je nad projektom ostavilo veliki oblak neizvjesnosti.

"Imamo mali zastoj zbog smrti Ivana Rajtmana. Pričekaćemo malo dok se cijela stvar ne ohladi, a onda ćemo to riješiti. Projekat je trebalo da bude sniman u oktobru. Sada moramo da potražimo drugog reditelja i vidimo hoćemo li uopšte nastavljati s ovim filmom", napisao je tada Švarceneger.

Nakon ove objave nije bilo novih informacija o "Trojkama", a fanovi se nadaju da bi susret dva velikana mogao ponovno pokrenuti cijelu priču.

Nedavno je Švarceneger krenuo u svoj prvi pohod na televizijske ekrane, pojavivši se u Netflikovoj hit seriji "Fubar", koja je dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković