"Voljela bih da budem muškarac": Lepa Brena smatra da je ženema mnogo teže u životu

Lepa Brena otvorila dušu.

Lepa Brena danas se pojavila na snimanju jednog novogišnjeg programa. Pjevačica je stigla u kežual varijanti, farmerkama i majici, međutim kada je ušla u studio za potrebe snimanja Brena je obukla šljokičasto odijelo i zasjenila sve prisutne.

Nakon što je ispozirala fotoreporterima stala je pred novinare i progovorila o raznim temama.

Brena je otkrila i da bi više voljela da je muškarac, jer je njima sve mnogo lakše nego ženama.

"Doživjela sam u svojoj karijeri, da ili žele da vas stave neko pod svoje, da budete njegova, da vama upravlja. Nije to menadžer, ne znam kako to da nazovem. To su ljudi koji znaju da ste vi zlatna koka, da imate zaista dobre rezultate. Da vas ograniče. Veoma mlada sam odlučila da ne budem ničija, jer uvijek se svi pitaju čiji ste. Uvijek treba biti istrajan, uporan. I kada je teško, prosto, čovjek se isplače, klekne, plače jedno veče, a već sljedeće veče ne možeš više da plačeš zato što moraš da nastaviš dalje, to je život",  rekla je Brena, pa nastavila:

"Mislim da je veoma važno da naučite od tih uspona i padova, kad vas boli grlo, stomak, kada rađate djecu. Nijedan muškarac ne mora da se odrekne svoje karijere da bi bio devet mjeseci trudan. Taj duševni bol kada rodite dijete, pa morate da ga ostavite sa mjesec, dva, jer morate da idete da radite. To je sve život. Međutim, ako me pitate da li bih ja sada sve to ponovo uradila, rekla bih nikada više u životu. Ja bih voljela da budem muškarac, koji ne mora da se odriče nego samo ideš napred, ideš naprijed. Prođe jedna djevojka, dođe druga. Muškarcima je milion puta lakše. Zato sam uvijek na strani pravih muškaraca i pravih žena.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković