Lepa Brena: Aleksandra me kao niko vratila u prošlost

Pjevačica Lepa Brena (63) gostovala je u ponedjeljak u emisiji "Kod nas doma" gdje je progovorila o uspjehu Aleksandre Prijović (28), supruge njenog posina Filipa Živojinovića.

Brena je ispričala kako ju je Prijovićkin uspjeh vratio u prošlost te ju podsjetio na vrijeme kad je ona imala brojne nastupe. Istakla je i kako je očekivala ogroman Aleksandrin uspjeh.

"Aleksandra me kao niko vratila u tu prošlost između 1980. i 1990. godine. Nije bilo ovih velikih spektakularnih arena kao danas. Kada sam prvi put izašla, sve to što se događa oko Aleksandre je nešto što sam ja lično očekivala i ona je očekivala" prisjetila se Lepa Brena.

Aleksandra i Brena često sarađuju, a Brena je rekla kako je mlada pjevačica predana i vrijedna kada je u pitanju muzičko stvaralaštvo. Pjevačica je u emisiji podijelila i jedan intimni trenutak između njih dvije. Prijović je bila zabrinuta zbog nastupa, a Brena ju je ohrabrila.

"Samo prati jednostavno tu emociju jer to što ti daješ publici, tebi publika vraća" rekla joj je.

Nastavila je Lepa Brena:

"Poseban organ svakog pjevača je duša i mi pjevamo iz srca. Mi ne pjevamo tu iz grla. I sad kad gledam Aleksandru, ona je jedno divno, nježno i toplo biće, sretna sam zbog nje i plakala sam na prvom koncertu jer sve to doživljavam i kao profesionalac i kao majka. Željela sam joj tim zagrljajem prenijeti svoje životno iskustvo. Da ima snage, da izdrži, ali vidim da je dobra. Snažna je i to ono što je najvažnije - dodala je za kraj.

 Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković