Viktorija Bekam "uhodila" Dejvida prije braka: "Išla sam na utakmice da bih ga srela" - A a ovim ju je osvojio

Jedan od najpoznatijih parova sa javne scene, Viktorija i Dejvid Bekam uveliko snimaju seriju "Bekamovi", a gledaoci Netflixa će imati priliku da saznaju nepoznate detalje iz njihovih života.

Viktorija i Dejvid Bekam upoznali su se davne 1997. godine, a poznata dizajnerka ne krije da je često odlazila na utakmice kako bi srela svog budućeg supruga.

„Činjenicu da sam išla na utakmice da bih ga srela, neki bi protumačili kao da sam ga uhodila, ja bih radije rekla da sam želJela da ga vidim“, rekla je Viktorija Bekam.

 Na jednoj humanitarnoj utakmici dogodio se sudbonosni susret, a Viktorija je objasnila šta joj se kod Dejvida posebno dopalo.

„Kada sam ga vidJela u dvorani za fudbalere, svi ostali fudbaleri bili su za šankom, a on je stajao i razgovarao sa svojim roditeljima, a ja sam jako bliska sa svojom porodicom i dopala mi se ta njegova strana“, dodala je Viktorija Bekam.

Zbog savJeta saradnika u početku su krili svoju ljubav: „Sretali bismo se na parkinzima, to nije tako bezvezno kao što zvuči“.

Poslije dvije godine, vezu su krunisali brakom, ali njegova porodica nije bila najsrećnija zbog odluke da se oženi sa 24 godine.

„Brinuli smo se da će izgubiti sve za šta se zalagao jer mu je fudbal uvijek bio na prvom mjestu, a onda se to promijenilo“, rekla je Dejvidova majka Sandra Bekam.

Međutim, nisu zapostavili karijere već su jedno u drugome našli podršku.

Premijera ove serije očekuje nas četvrtog oktobra, piše Blic Žena.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković