E-Play objavio novi spot s glumcem Draganom Mićanovićem(video)

Bend E-Play je u etar pustio novi singl pod nazivom "Nije da nije" koji najavljuje početak rada na šestom studijskom albumu. U spotu glavnu ulogu tumači poznati glumac Dragan Mićanović.

Singl pod nazivom "Nije da nije" predstavlja po prvi put u karijeri, kako sam bend kaže, jednu "R’N’R ljubavnu baladu". Na režiserskoj stolici i ovog puta je Vuk Protić s kojim bend ima izvrsnu višegodišnju saradnju i iza sebe video ostvarenja "Sloboda", "Pristanište", "Šamarčina", obradu Katarine II "Aut" i duet s Bajagom "Hotel Jugoslavija". Scenografiju je radila poznata filmska ekipa Braća Limijer. Za audio produkciju je po prvi put bio zadužen Dejan Lalić, a snimalo se u novosadskom studiju "Road".

Ovo nije prvi put da bend ima gostujuće glumce u spotu. Do sada je titulu njihovog najboljeg spota svakako nosila pjesma "Sloboda" u glavnoj ulozi sa Slobodom Mićalović. Pjesma je dobila i nagradu za najbolji singl i spot emisije Bunt "RTS-a". Ovog puta poziv je uslijedio glumcu Draganu Mićanovicu koji ga je s oduševljenjem prihvatio.

"Dragan je toliko fin i voli umjetnost da prosto pomislite da takvi ljudi više ne postoje. Bez obizra što je imao snimanje za seriju taj dan, ipak je uspio da uklopi i naše snimanje spota i da sve postigne. Najvažnije od svega je to da voli dobru muziku" izjavila je Maja Cvetković basistica i pjevačica sastava E-Play.

Nakon uspješnog koncertnog ljeta i velikog broja festivalskih nastupa bend E-Play ovim siglom najavljuje i novi beogradski koncert koji je zakazan za "Zappa Bazu" 2. novembra, prenosi "Ravno do dna".

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković