Slavna pjevačica progovorila zašto više ne ide na turneje - "Brišu moju ljudskost"(video)

Majli Sajrus  je progovorila o tome kako turneje negativno utiču na njeno zdravlje.

Pjevačica koja je prošle sedmice  objavila svoju pjesmu Used to Be Young najavila je na TikToku prateći videoserijal u kojem istražuje svoju prošlost. "Serijal traje samo 90 minuta, ali to je moj život", rekla je u snimci koja je podijeljena na popularnoj društvenoj mreži.

"Ako nastupate na određenom nivou intenziteta i izvrsnosti, trebala bi postojati jednaka količina oporavka i odmora", dodala je. Nadalje, 30-godišnjakinja je objasnila da se nastup uživo odnosi na "treniranje ega da bude aktivan", a njoj ga je često teško "isključiti" te je priznala da često ima "nezdrav" uticaj na nju.

"Svaki dan imati odnos između vas i drugih ljudi kao subjekta i promatrača nije zdravo za mene jer to briše moju ljudskost i moju povezanost s tim ljudima, a bez svoje ljudskosti, svoje veze, ne mogu biti autorka, što je moj prioritet", priznala je pjevačica.

"To je moj život u ovom trenutku... Nedovršen, ali potpun"

Najnovije  muzičko izdanje popularne  muzičarke odražava njezine burne tinejdžerske godine i rane 20-e.  Majli je pjesmu objavila u petak, na 10. godišnjicu izlaska njenog hita Wrecking Ball, zajedno s pratećim muzičkim spotom u kojem nosi staru majicu Mickey Mouse.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković