Jelene Kostov: Sigurna sam da vas ni ovaj put neću razočarati

Pjevačica Jelena Kostov odlučila je poslije duže vremena da obraduje publiku novom pjesmom, i to duetom sa kolegom Milošem Radovanovićem.

Numera „Druga šansa“ puna je iskrenih emocija i prijeti da postane hit, a pjevačica se tim povodom obratila i na svom jutjub kanalu.

"Dragi moji, nakon duže pauze odlučila sam da vam poklonim pesmu koji ćete rado slušati i voleti. Voleli ste sve moje duetske pesme i zato sam sigurna da vas ni ovaj put neću razočarati. Uživajte u Miloševoj i mojoj pesmi „Druga šansa“ ", poručila je Jelena uz emotikone sreće i ljubavi, a pohvale neprestano pristižu.

"Bravo! Odličan spoj izvođača“, „Odlična pesma, Jelena treba češće da izbacuje pesme. Oboje su super, spot je fantastičan“, „Lepo, kulturno i slatko za uživanje“, neki su od prvih komentara ispod videa za pesmu za koju je tekst napisala Ana Dinić, muziku potpisuje Saša Dinić koji je uz Aleksandra Sablića bio zadužen i za aranžaman.

Riječi pjesme su surovo iskrene i mnogi se u njima mogu prepoznati.

„Prošle su godine, preduge godine otkad videli se nismo ali isti mi smo. A sudbina, prste umešala. Za nas dvoje ova noć se zove druga šansa“, refren je numere koja govori o ponovnom susretu davnih ljubavnika.

Spot za pjesmu sniman je tokom dana u centru Beograda, u Knez Mihailovoj uloici, na Kalemegdanu, kao i u jednoj prestižnoj poslastičarnici i još nekim lokacijama, a „priča sećanja“ odigrava se na popularnom šetalište i pravi je uspjeh bio ekranizovati je u prostoru koji je neprestano krcat turistima.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković