Nova ljubav na pomolu? Šakira I slavni reper pokrenuli glasine o romansi

Nakon što su pokušali diskretno izaći s istog after partyja u ranim jutarnjim satima u West Hollywoodu, Šakira i Drejk podstakli  su glasine o romansi.

Prema tvrdnjama izvora za Daily Mail, 46-godišnja pjevačica i deset godina mlađi reper u sitnim noćnim satima napustili su zabavu na kojoj su bili u razmaku od samo nekoliko minuta. Premda nisu zajedno napustili zabavu, Šakira je izgledala poprilično sretno pri odlasku, a to i kratak razmak između njihovog odlaska potaknuli su glasine o novoj vezi.

Od njenog burnog prekida s  Pikeom, s kojim ima dvojicu sinova, Šakirino ime stalno se veže uz slavne muškarce. Tako su ranije krenule glasine o navodnoj vezi s vozačem Formule 1 Levisom Hamiltonom, ali i one da je na nju "bacio oko" slavni glumac Tom Kruz.

A dok se slavnu Kolumbijku svako malo povezuje s novim muškarcem, njezin bivši partner  Pikue sve je ozbiljniji u svojoj vezi s Člarom Čijom Marti, s kojom je nedavno započeo zajednički život, i to u kući u kojoj je Šakira živjela po preseljenju, dok je bila trudna s njihovim prvim sinom.

 

Izvor i foto:Kolektiv.me

Tekst objavila:Jasminka Mulić