Po drugi put postala mama – porodila se Rijana

Ako je vjerovati stranim medijima specijalizovanim za svijet šou biznisa, Rijana je ponovo postala mama.

Iako zvanične potvrde za sada nema, više izvora bliskih pjevačici i njenom partneru ASAP Rokiju navode da je ljepotica sa Barbadosa ovog puta na svijet donijela djevojčicu.

Portal „Media Take Out“ piše da je porođaj protekao u najboljem redu, da se mama i beba osjećaju dobro i da se odmaraju u njihovom domu u Los Anđelesu. Čak se otkriva i da je, prema riječima prijatelja r’n’b dive i milijarderke, ćerka njena mala kopija.

Sve se dešava u pravom momentu, navodi dalje portal, nedugo nakon što je Rijanin modni brend „Savage Fenty“ lansirao novu kolekciju koja uključuje odjeću za trudnice i komade prikladne za nedjelje poslije porođaja.

Podsjetimo, RiRi je prošlog maja u potpunoj tajnosti rodila sina kojem je dala neobično ime – RZA Atelston. Da je ponovo u drugom stanju otkrila je u februaru, tokom kratkog, ali spektakularnog nastupa u poluvremenu „Superboula“. S obzirom na činjenicu da je od tog trenutka prošlo šest mjeseci, a da je stomak još tada bio prilično primjetan, vijest o porođaju mogla bi da bude istinita.

 

Izvor i foto:Kolektiv.me

Tekst objavila:Jasminka Mulić