Tajna super izgleda - Megan Markl svako jutro popije ovaj napitak

Ne uskraćuje sebi namirnice koje voli, ali najbitnija stvar je ravnoteža

Iako ima 41 godinu i dvoje djece, Megan Markl, čini se, izgleda sve bolje i bolje. Zbog toga se mnogi pitaju koja je tajna njene vitke figure.

Megan je na svom blogu "The Tig" napisala da je ona "neko ko ne samo da voli, već i cijeni umjetnost i vještinu pravljenja dobre hrane".

Prema izvorima kraljevske porodice, kako piše "Express", Megan počinje svoj dan zdravim i hranljivim doručkom.

U biografiji "Finding Freedom", koja opisuje život Megan i Harija, stoji da ona svako jutro popije šoljicu tople vode u koju stavi krišku limuna.

Vjeruje se da Megan s vremena na vrijeme uživa i u omletu sa sirom i tostu za doručak.

Za ručak, Megan navodno voli da jede "jači" obrok, iako pokušava da koristi veganske opcije u toku nedjelje.

Ona je objasnila:

- Trudim se da jedem vegansku hranu u toku nedjelje, a onda sam fleksibilnija što se tiče hrane za vrijeme vikenda. Međutim, sve je u ravnoteži. To nije dijeta, to je način života - rekla je ona svojevremeno.

Megan je rekla i kako ujutru popije samo jednu šoljicu kafe, a popodne se odlučuje za zeleni sok, koji podiže energiju.

- Lako je upasti u zamku da popijem kafu oko 16 časova. Ali ako ujutru pomiješam malo jabuke, kelja, spanaća, limuna i đumbira, smatram da je pijuckanje toga mnogo bolje od šoljice espresa - istakla je.

Kada je riječ o grickalicama, Megan jede jabuku i puter od kikirikija, a za večeru uglavnom jede meso, posebno nedeljom.

- Veliki sam obožavalac nedjeljnih večera. Bilo da jedemo jagnjetinu ili pečenje u loncu, ideja je da se okupimo za obrok sa prijateljima i porodicom. Uživam da nedeljom pravim sporo kuvanu hranu, kao što je piletina u filipinskom stilu. Tako je lako - pomiješajte bijeli luk, soju, sirće, možda malo limuna i pustite piletinu da pliva u tom sosu dok se mesto ne odvoji od kostiju - zaključila je Megan.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković