Numerom najavila izlazak novog albuma - Aleksandra Prijović ima novi hit (video)

Pjevačica je ovom numerom najavila izlazak novog albuma

Aleksandra Prijović je danas objavila novu pjesmu, koju su mnogi mjesecima željno iščekivali. U pitanju je numera koja nosi naziv "Kuća strave", a ono što je specifično kod ove pesme je to što je tekst i muziku za nju uradio niko drugi do njen suprug, Filip Živojinović.

Ovom pjesmom je Aleksandra najavila i novi album, koji simbolično nosu naziv "Devet života". Kako je jkevačica istakla, broj 9 simbolizuje završetak jednog ciklusa, koji najavljuje ono što će se dešavati od septembra ove godine, kada velikim koncertom u Beogradu započinje regionalnu turneju.

- Znate da ne volim previše da pričam, volim da moj rad govori za mene, ali želim da znate da sam se potrudila kao nikada. Ovo je moj omiljeni i najiskreniji album do sada. Ovo sam ja! Vama beskrajno hvala što ste uz mene sve ove godine, znači mi više nego što ću ikada moći riječima da vam objasnim - napisala je Aleksandra, te najavila izlazak cijelog albuma za 26. jun.

Spot za pjesmu "Kuća strave" je visokobudžetni, a Prija je oko sebe okupila samo najbolje saradnike, kako bi sve izgledalo svketski. Zato nije ni čudno što su njeni fanovi oduševljeni i ostavljaju joj razne komentare.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković