"Ne vjerujem, nismo uopšte isti nivo" - Mladi reper otkrio da li bi snimio duet sa ovom pjevačicom

Jedni od najpopularnijih regionalnih izvođača Nuči i Voyaž / gostovali su u Extra Večeri.

Slušaocima Extra FM-a otkrili su da Nuči ima novu stvar sa Severinom, dok skromni Vojaž smatra da nije dostojan dueta s Jelenom Rozgom. Najslušaniji momci na Balkanu udružili su snage i zajedno s fanovima snimili treći duet "Periferija".

"Definitivno ova pjesma je najbolja do sada i jedno 16 puta je bolja od dueta 'Bella Hadid'. Svaka pjesma koju smo izbacili je potpuno drugačija od onoga žanra koji smo radili. Ovo je nešto skroz novo, brza, najbrža pjesma… Toliko nam se sviđa… Nismo mogli naći ni jedan datum da smo i on i ja slobodni, doslovce je ispalo da nemamo kada snimati spot - nego sjutradan. To je bilo nešto najkaotičnije što se tiče organizacije spota, pozvali smo ljude putem Instagram storija, došlo ih je 100 sigurno…", objasnili su.

No zanimljivim saradnjama tu nije kraj, nakon više pokušaja Nuči i Severina imaju duet. Saradnja je tekla glatko - otkrio je Nuči i poručio da je srećan jer nisu ušli u neki kalup, nego je riječ o nečemu sasvim novom.

"Prvo sam ja imao neku pjesmu, pa ona, nisu nam se sviđale, odustali smo, pa smo na kraju smo došli do 'Metka"… Pjesma je totalni crossover, spot je ludilo, meni je to super zanimljivo, mogu misliti kako će biti ljudima. Premijera je 27.6. i jedva čekam da čitam reakcije ljudi. Poslije dugo vremena mogu reći da sam baš, baš uzbuđen jer je nekako eksperiment iza mene", kaže Nucci.

Voditeljika je Vojaža upitala hoće li on možda snimiti duet s Jelenom Rozgom, a odgovor najpopularnijeg mladog muzičara u regionu je u najmanju ruku zanimljiv i skroman.

"Ja Rozgu mnogo volim, ali ne vjerujem da bi Rozga ikada išta uradila sa mnom. Ne vjerujem jer je Jelena Rozga - Jelena Rozga, nismo uopštee isti nivo bilo čega. Ne možeš da nas staviš u istu rečenicu, jednostavno Jelena Rozga je Jelena Rozga. Mislim da bi mi trebalo jedno 60 godina mukotrpnih hitova i iskustva da bi mogao da dođem na taj nivo, iskreno mislim da je nemoguće da se takvo nešto dogodi". kaže Voyage.

 Sve su glasnija su šuškanja da se Vojažuu dogodila ljubav s ćerkom Harisa Džinovića, ali su se radi medija malo pritajili.

"Nismo prestali da se družimo. Đina mi je najbolja prijateljica, sestra ali svoj privatni život želim držati dalje od očiju javnosti, od sedme sile, nije bitno s kime ja pijem piće…", kratko je poručio.

 Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković