Silvester Stalone se vraća, sa novom misijom - Pogledajte trejler koji se čekao: Stižu plaćenici 4(video)

Lionsgate je objavio akcioni trailer za Plaćenike 4, koji najavljuje povratak Sylvestera Stallonea.

Gotovo deceniju nakon trećeg filma, Jason Statham, Randy Couture, Dolph Lundgren i Stallone vraćaju se i udružuju s Megan Fox i 50 Centom u potpuno novoj misiji.

Glumačkoj ekipi pridružuje se i duo iz Brzih i žestokih 7 - Tony Jaa i Levy Train - kao i bivši nosilac titule najjačeg čovjeka na svijetu Eddie Hall. Glavnog negativca u filmu glumiće Iko Uwais, dok će Andy Garcia uskočiti u ulogu agenta CIA-e.

"Naoružani svakim oružjem koje mogu nabaviti i vještinama da ga koriste, Plaćenici su posljednja linija odbrane i tim koji je pozvan kada sve druge opcije nisu dostupne. Novi članovi tima s novim stilovima i taktikama daće 'novoj krvi' potpuno novo značenje", stoji u sinopsisu filma.

Treći film, iz 2014., režirao je Patrick Hughes, a najnoviji nastavak djelo je Scotta Waugha. Producenti filma su Jason Statham, Kevin King Templeton, Les Weldon, Yariv Lerner, Jefferey Greenstein i Jonathan Yunger. Nažalost, potvrđeno je da će nadolazeći film biti posljednji u kojem će se Stallone pojaviti kao Barney Ross.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković