LJubav koja traje više od dvije decenije - Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova imaju svoju tajnu za uspješni brak

Svjetski poznati pjevač, Enrike Iglesijas, i njegova supruga, nekadašnja ruska teniserka, Ana Kurnjikova već više od dvije decenije svoju ljubav kriju od očiju javnosti.

Sve počinje kada su se upoznali na snimanju spota za pjevačevu pjesmu Escape, 2001. godine, i od tada je ovaj par nerazdvojan, ali o njihovim privatnim životima se vrlo malo zna.

Poznato je da Enrike i Ana imaju troje djece, a djeliće iz njihovog života povremeno podjele sa pratiocima na Instagramu.

Par je 2017. dočekao blizance, Nikolasa i Lusi, koji sada imaju pet godina, a novu ulogu u životu Enrige je komentarisao jednom prilikom.

- Još uvijek ne mogu da verujem da sam tata. Još uvijek je nadrealno - rekao je za ITV prije nekoliko godina.

Tri godine kasnije postali su roditelji još jedne djevojčice, Meri (3).

Enrike i Ana su ranije u intervjuima naglašavala da nisu zainteresovani za venčanje, a ona je jednom rekla da joj brak nije "važan".

- U srećnoj sam vezi. To je sve što je važno. Vjerujem u posvećenost. Vejrujem u to da budemo otvoreni i da vjerujemo jedno drugom i da se u potpunosti poštujemo - rekla je ona za časopis Vomen's Health još 2011. godine.

Sljedeće godine, Enrike je podijelio sličan stav.

- Mislim da ne voliš nekoga više zbog parčeta papira. Zajedno smo već 20 godina, tako da mislim da smo jači nego ikad - ispričao je on o svojoj vezi.

 Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković