Zvijezda godine: Glumica je primila nagradu u Las Vegasu, za dostignuća na velikom platnu

Glumica je postigla mnogo za svoje mlade godine

Na sinoćnoj dodjeli nagrada u Las Vegasu, zvijezda ''Dine'' pojavila se u sofisticiranom braon izdanju, kako bi primila nagradu.

Sve oči su bile uprte u Zendaju (26) koja je zračila elegancijom starog Holivuda, u zanimljivoj braon haljini do poda, sa kožnim detaljima. Ona je kosu dužine do ramena stilizovala u meke uvojke, a od nakita je nosila diskretne minđuše.

Zendaja je dobila nagradu za zvijezdu godine, a tim povodom na uručenju je održala uzbudljiv govor na pozornici ''Ceasars palace'':

- U pozorištu, to je mjesto gdje neko može da se osjeća viđenim. Tu se možete osjećati manje usamljeni.

Zvezdanim događajem zatvoren je četvorodnevni skup, u organizaciji Nacionale asocijacije pozorišta, a Zendaja doo svojih komentara posvetila njima:

- Volim ono što radim. Toliko volim ono što radim. Tako sam zahvalna za sve vas, jer bez svih vas, ono što radim ne bih imala ni dom ni gdje bih mogla da odem. Mislim da je moj dar pričanje priča. To je ono što volim da radim, i ništa ne znači ako te priče ne stignu do ljudi do kojih treba, rekla je 26-godišnja glumica, koja snima drugi nastavak Denisa Vilneva ''Dine''.

 Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković