Breskvica otkrila neostvarenu želju: "To mi je pored muzike ljubav"

Pjevačica Anđelka Ignjatović poznatija kao Breskvica mnoge će iznenaditi svojim odgovorom na pitanje koja joj je velika neostvarena želja.

Breskvica naime obožava automobile, a u razgovoru za Grand istakla je da neće odustati od svojih ambicija za koje bi se prije očekivalo da je želja nekih muškaraca.

"Autoservis je moja neostvarena želja. Od malih nogu volim automobile i motore i to mi je pored muzike ljubav", rekla je Breskvica, a potom otkrila i koji joj je omiljeni automobil.

"Trenutno mi je omiljeni automobil koji imam a to je bmw kockica e 30", otkrila je pjevačica koja svoju strast za automobilima pretače i u pjesme, pa je tako nedavno objavila pjesmu "Drift", duet sa Teodorom Džehverović.

Kada je riječ o emotivnim odnosima, Breskvica se trudi da privatnost zadrži za sebe.

"Ne krijem dečka jer su nas ljudi snimali, ali on prosto ne želi da se pojavljuje javno jer ne voli to", rekla je Breskvica.

Pjevačica se osvrnula i na aktuelnog srpskog predstavnika na Pjesmi za Evroviziju priznavši da sam izbor nije gledala uživo.

"Nisam na žalost stigla da ispratim kako treba taj izbor jer sam imala nastupe i nisam bila u Beogradu, ali sam kasnije gledala na tiktoku dešavanja i stvarno su svi bili dobri. MIslim da je Luk Blek sa razlogom izabran da bude predstavnik Srbije. Dopada mi se", rekla je Breskvica za Grand i otkrila da li sebe vidi na ovom takmičenju iduće godine.

"Naravno da bih se prijavila. Jako mi je krivo što nisam uspjela ove godine da se prijavim za Pjesmu za Evroviziju jer nisam na vrijeme pripremila pjesmu, ali se nadam da ću sledeće godine ostaviti vremena za tako nešto. Bilo bi pametno da već sad počnem sa pripremama", dodala je pjevačica.

Ona je istakla i da osim automobila i muzike ima još jednu ljubav, a to su psi kojih ima čak osam.

"Imam čak osam pasa. Imamo dva vučjaka, maltezera, pudlice, kokera… samo što trenutno tri žive sa mnom", otkrila je Breskvica.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković