Ona je najljepša žena na svijetu - Holivudska zvijezda otkrila tajnu savršenog izgleda

Holivudska zvijezda Margo Robi važi za jednu od najljepših žena na svijetu, a pored svoje impresivne glumačke karijere, ona je takođe poznata po svom zdravom načinu života i fizičkoj spremnosti.

Jedna od tajni njenog izgleda je način života. Margo slijedi zdravu ishranu i redovno vježba. Takođe, održava svoju kožu zdravom i hidratizovanom. Njeni savjeti uključuju korišćenje kreme za sunčanje, čišćenje lica ujutro i uveče, vlaženje kože i izbjegavanje prekomjerne šminke.

Margo takođe ima karakterističan stil, koji se može opisati kao ležeran i sofisticiran. Često nosi neutralne boje poput bež, sive i bijele, kao i jednostavne i elegantne komade odjeće poput ravne košulje ili uskih farmerki.

Ukratko, ako želite da izgledate kao Margo Robi, trebalo bi da se držite njenog zdravog načina života, hidrirajte kožu, koristite kremu za sunčanje i držite svoj stil jednostavnim i sofisticiranim.

Ishrana i trening su ključ

Filmska diva je poznata po zdravoj i uravnoteženoj ishrani. Prema intervjuima koje je dala, više voli da jede hranu koja je prirodna i puna hranljivih materija. Izbjegava prerađenu hranu, šećer i alkohol, a umjesto toga se fokusira na povrće, voće, meso i ribu. Takođe, rekla je da se trudi da jede što više organske hrane.

Što se tiče treninga, Margo redovno vježba i ima svog ličnog trenera. Da bi održala svoju figuru, fokusira se na kardio trening, trening snage i ples. Takođe voli da se bavi sportovima na otvorenom poput surfovanja i plivanja. Margot je rekla da iako voli da vježba, ne voli da ide u teretanu, već se više fokusira na vježbe koje može da radi kod kuće ili napolju.

Dakle, pored pravilne ishrane, ona se trudi da održava aktivan svakodnevni život i redovno vježba. Ovo joj pomaže da održi zdravu težinu i da se oseća dobro u svom tijelu.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković