Adrijana Lima se nakon četiri godine vratila karijeri - Manekenka će sarađivati sa ovim poznatim brendom

Slavna manekenka Adriana Lima nakon četiri godine pauze vraća se manekenstvu i to u saradnji s brendom Victoria's Secret.

Vijest o tome dolazi nakon što je objavljeno da će se Victoria's Secret Fashion Show vratiti nakon četverogodišnje pauze, sa svrhom da brend postane inkluzivniji. Kako navode, brazilska manekenka je postala zaštitno lice novog parfema pod nazivom Heavenly.

Osim toga, Lima je ovu vijest juče podijelila sa svojim fanovima i pratiocima na Instagram profilu, otkrivši detalje o novom partnerstvu i podijelivši svoje uzbuđenje što će se pridružiti brendu donjeg veša nakon njihovog novog imidža.

"Tako sam uzbuđena što ću ponovno raditi s Victoria's Secretom, brend mi je uvijek bio kao porodica. Biti zaštitno lice ove kultne kampanje i mirisa toliko je posebno jer prekrasno nadopunjuje ženski sjaj, što je simbol nadahnjujuće misije Victoria’s Secreta da slavi svaku ženu", izjavila je Adriana Lima za medije. Ova 42-godišnja manekenka navela je i da je bilo nevjerovatno ponovo biti na snimanju sa svima, a iz menadžmenta Victoria's Secreta izjavili su da će tokom godina izbaciti još proizvoda čije će reklamne kampanje uključivati Adrianu Limu.

 Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković