Konstrakta predstavila novu pjesmu, fanovi oduševljeni: Dajte ženi Gremi, nacionalnu penziju, dajte joj sve(video)

Ana Đurić Konstrakta predstavila je svoju novu pjesmu “Evo, obećavam”.

Nova pjesma sastoji se iz tri dijela, što je Konstrakta učinila i sa “Triptihom” čiji je dio bio “In corpore sano” kojim je predstavljala Srbiju na Evroviziji.

Novu pjesmu Konstrakta je predstavila na početku prvog polufinala Pjesme za Evroviziju, na kojoj se bira predstavnik Srbije za takmičenje koje će se održati u Liverpulu.

Singl prati muzički video koji prikazuje teme o kojima govori tekst – o nekim od najprisutnijih psihičkih stanja današnjice, a to su anksioznost i depresija. Kako je pjesma pisana u formi triptiha, tako je i sam spot snimljen kao omnibus tri priče – „Depresivna sam.“, „Anksiozan sam.“ i „Obećaj mi.“.

Prvi dio režirao je talentovani mladi beogradski reditelj Nikola Stojanović poznat po kratkometražnim filmovima „Mi smo vidjeli ljeto“ i „Šerbet“, za drugi bila je zadužena iskusna hrvatska rediteljka italijanskog porijekla Marcella Zanki čiji stil kombinuje jake vizuale i umjetnički pristup sa psihologijom, dok je treći režirala Isidora Bulatović koja je do sada uglavnom stvarala kao producent i asistentkinja režije, međutim radom na ovom spotu pokazala je svoju nevjerovatnu kreativnost, znanje i samostalnost. Muzički video je u samo nekoliko sati od svoje premijere izazvao pravo oduševljenje i lavinu pozitivnih reakcija.

 Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković