"Ni zbog čega se ne kajem " - Ivana Nikolić progovorila o ljubavnom životu, pa otkrila na koji način joj se udvaraju muškarci

Pop pjevačica Ivana Boom Nikolić važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na našoj muzičkoj sceni.

Ivana je sada progovorila o ljubavnom životu, i otkrila je kakve je ludosti pravila zbog ljubavi.

"Uglavnom su te neke najluđe stvari bile tokom srednjoškolskih dana kada sam bila još dijete. Nisam bila mnogo ekstremna. Uglavnom su momci dominirali u tim situacijama ili sam pomagala drugaricama kada one smisle neku ludost",   rekla je pjevačica i otkrila da li se kaje zbog nekog postupka.

"Ne kajem se generalno ni zbog čega u životu. Sve radim vrlo svjesno, pa tako i kada je ljubav u pitanju", objasnila je pjevačica.

Ona je potom otkrila šta je najluđe što je neki muškarac uradio kako bi je osvojio.

"Bilo je raznih koji su pokušavali na razne načine da mi priđu. Nešto što je uvijek popularno je uglavnom slanje cvijeća, poklona ili preko neke treće osobe pokušaj upoznavanja",  ispričala je Ivana i istakla da je osvajaju i romantični, ali i ludi gestovi.

"Osvaja me i jedno i drugo. Kad se volite sa nekim, šta god da neko uradi, biće vam lijepo. Ali svakako da je pažnja presudna. Sve žene vole da budu okružene pažnjom i ljubavlju na sve moguće načine".

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković