Grupa Denis&Denis ponovo na okupu

Riječka grupa Denis&Denis početkom 80-ih žarila je i palila jugoslovenskom scenom. U trenutku najveće popularnosti, posvađali su se i razišli. Frontmen muzičkog sastava Davor Tolja nedavno je dao intervju u kojem je ispričao zbog čega je došlo do prekida suaradnje s Marinom Perazić.

“Bilo je nekih nesuglasica među nama. Mene je od nje u svakom smislu najviše udaljila vojska, taj period koji sam proveo daleko od Rijeke. Dakle, postojale su nesuglasice jer neki ljudi sa strane željeli da se miješju u ono što sam želio da radim. Meni je to išlo na živce i onda je stvar pukla. Nažalost, pukla jer moram priznati da mi je žao što je do toga došlo. Ona je nastavila sa solo karijerom, a Edi i ja smo nastavili s Denis & Denis, ali u rok varijanti”, izjavio je za Novi list.

Marina Perazić na svom Fejsbuk profilu objavila je plakat kojim najavljuje povratak u matičnu grupu. Jesu li to samo povremeni zajednički koncerti ili će ponnovna suradnja prerasti u nešto više i rezultirati novim pjesmama – još nije poznato.

Publika će do tada ponovo užvati u Marininom izvođenju pjesma “Soba 23”, “Program tvog kompjutera”, “Voli me još ovu noć”…

izvor:cdm