Marina Visković opet odložila vjenčanje

Pjevačica Marina Visković  koja je sedam godina u vezi sa Mirkom Vukovićem, jednim od navodnih pripadnika Škaljarskog klana i dalje ne zna kada će se udati.

U poznatom beogradskom klubu “Hush hush” Marina je u društvu najbližih prijatelja i kolega održala promociju svog novog albuma “1000 lica”.

“Htjela sam sa svima da podijelim sve, radila sam godinu i po, skoro dvije. Ovaj album je po mom ukusu od početka do kraja. Favorita ne mogu da izdvojim jer su sve pjesme različite. Spotovi su totalno drugačiji od svega danas i potpuno drugačija estetika. Ponosna sam na cio materijal.”

Na pitanje šta je čeka nakon promocije, Marina je rekla da je naredni period rezervisan za odmor pošto je dugo pripremala album, pa sada želi da se odmori i opusti.

Marina i Mirko

Za maj ove godine bilo je zakazano Marinino vjenčanje, koja je potom odloženo. U medijima je kasnije izjavila da će se svadbom pozabaviti odmah nakon promocije albuma. Na pitanje kada će se, dakle, konačno udati, pjevačica je rekla:

“Ne znam kada ću se udati. Ne želim da kažem da će biti u neko određeno vrijeme, pa da poslije ispadne da sam vas slagala. Kad god da bude, vi, novinari, ćete prvi saznati.”

Povodom novog albuma, Marina je dodala da joj je vjerenik bio velika podrška i da ne bi sve ovo uspjela bez njega.

izvor:cdm