Izašao novi trejler za film "Blijedo plavo oko"(video)

Novi trejler koji je izašao za film "Blijedo plavo oko" označava najnoviju saradnju između Kristijana Bejla i Skota Kupera. Njih su dvojica već radili zajedno na “Iz peću”, koji je naišao na velike pohvale kritike za obojicu, dok njihova prethodna saradnja, “Protivnički”, nije bila tako dobro prihvaćena.

Njih dvojica ponovo se susreću u ovoj adaptaciji istoimenog romana Luisa Bajarda, dok Bejl glumi detektiva Augustusa Landora koji istražuje niz ubistava s Edgarom Alanom Poom, kojeg glumi Hari Meling.

Uz Melinga i Bejla, u filmu će glumiti Gilijan Anderson, Lusi Bojnton, Šarlota Gainsburg, Tobi Džonss, Timoti Spal, Robert Duval i Fred Hečinger.

Kuper je upoređivao Bejla s vožnjom Maseratija, u intervjuu za "Entertainment Weekly" 2013. godine, rekavši: "Sve što trebate učiniti je pritisnuti papučicu gasa - napomenu ili podešavanje - i on je krenuo!"

On bi bio jedan od boljih prosuđivača Bejlovog talenta, jer je do sada s njim radio tri puta, a čini se da donosi neke od svojih najboljih izvedbi u karijeri s Kuperom, režiserom koji, čak i uz nesavršenu filmografiju, uvijek izvlači na vidjelo nešto zanimljivo.

Zanimljivo je to poređenje, ali glumac je zaista jedan od najboljih koji rade danas, i nije iznenađenje da bi Kuper pomislio isto.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković