On je Ani Nikolić stvorio HIT "Romale, romali", a sad priznao: Bio sam bezobrazan i dobro naplatio

Godinama se priča o tome da je ta pjesma plaćena čak 30.000 eura.

Zoran Kiki Lesendrić, pored toga što stvara muziku za sebe, nerijetko je radio i za svoje kolege. Među njima su Čola, Ceca, ali i Ana Nikolić, za koju je uradio, kako mnogi vole da kažu, "najskuplju" pjesmu na estradi.

Naime, Kiki je za Anu stvorio hit "Romale, romali" sa kojom se ona takmičila na Beoviziji, želeći da sa tom pjesmom predstavlja Srbiju na "Pjesmi Evrovizije". Mnogi i danas žale što se to nije desilo, a Kiki sada otkriva detalje saradnje sa njom.

"Bio sam bezobrazan i taj bezobrazluk je naplaćen, a sa druge strane, trebalo je da radim cio album, pa se vratio Mili, bio sam ljut i odvalio sam cijenu koja je bila opravdana",  rekao je Kiki na konferenciji za novinare,  pa dodao:

"Bilo je jako skupo raditi produkciju u to vrijeme, Marina je bila takođe skupa, kao i Ljilja Jorgovanović, pjesma je svakako opravdala cijenu i njoj je donijela novac".

Kako dalje ističe, za Zdravka Čolića već ima ideje, a voljeo bi da obnovi i saradnju sa Cecom.

"Imam dobru ideju za Čolu, on mi je izuzetno dobar drug. Imam refren, ali nemam strofu. Čekaćemo da dođe inspiracija i nadam se da će to biti to. Svakako da bih volio i da obnovim saradnju sa Cecom, bilo bi lijepo",  iskren je bio Kiki.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković