Čudni zahtjevi - Britni imala 2000 zahtjeva, a ONA je tražila da da joj kafa bude promiješana suprotno kretanju kazaljki na satu

Svjetske zvijezde uvijek imaju razne zahtjeve kada nastupaju na koncertima. Postoje i oni koji imaju potpuno bizarne zahtjeve i nikome nije jasno zbog čega traže baš te stvari.

Jedna od najuticajnijih pjevačica današnjice, Bijonse, zahtijeva tipičnu hranu sa juga SAD koja podrazumijeva piletinu, boraniju i spanać. Stolnjaci moraju biti bijele boje, a temperatura u sobi tačno 25 stepeni Celzijusovih. Potrebno joj je i 4 peškira, mirišljave svijeće od ruže, upaljač za njih, CD plejer i kriške limuna. Jednom prilikom je pred nastup u londonskoj O2 Areni tražila titanijumske slamčice, koje koštaju 600 funti.

Rijana je jednom tražila da joj svlačionica bude osvijetljena svećama, posuta cvijećem, kao i da u njoj bude dugačak kauč. Takođe je zahtijevala i gomilu brze hrane.

Maraja Keri je za jedan nastup imala zahtjev da joj bude dostupan šampanjac "kristal", servis za čaj za osmoro, pročišćivači vazduha, ali to nije sve. Najčudnije od svega bilo je to što je tražila malog psa i mačiće, kao i jednog čovjeka koji će biti zadužen da joj baca žvakaće gume, prenosi "The Sun".

Madoni je bila potrebna soba za 200 ljudi, 30 članova obezbjeđenja, joga instruktor, kao i 20 fiksnih telefona, a nikome nije bilo jasno zbog čega.

Dženifer Lopez je tražila privatni avion, hotelske sobe za svoju armiju stilistu i šminkera. Imala je i ona, blago rečeno, čudan zahtjev: da joj kafa bude promiješana suprotno kretanju kazaljki na satu.

Rekorderka je ipak bila Britni Spirs, čija lista je imala 2000 tačaka. Između ostalog, u svlačionici je trebalo da joj bude postavljena uramljena fotografija princeze Dajane, kojoj se divila, čizburgez iz "Mekdonaldsa", pasta za zube...

Lejdi Gaga važi za jednu od najvećih svjetskih pop zvijezda današnjice. Njena rajder lista veoma je zahtjevna, a ako jedna stvar sa liste nije ispunjena, koncert neće biti ni održan.

Pristup internetu, TV sa kablovskom televizijom i DVD plejer, jedna velika udobna sofa, dva noćna stočića, jedan stočić za kafu, tri stola za ručavanje od po dva metra, kante za smeće, grejalice, samo su neki od zahteva pevačice.

Javnost je šokirala vest kada je "The Sun" objavio rajder listu Merilina Mensona. Prostituka, ali isključivo ćelava, bez zuba, gumene bombone, kokice napravljene u mikrotalasnoj rerni, votka, neki su od njegovih zahtjeva.

Reper Paf Dedi rekao je da mu obavezno bude obezbijeđen automobil otporan na metke.

Grupi "Red Hot Chili Peppers" prvo na spisku je bilo da u svlačionici imaju čist donji veš, a njihove kolege iz benda AC/DC zahtijevali su bekstejdž bez alkohola. Oni u svom rajderu navode da prije nastupa žele da u svlačionici imaju samo krekere i sir.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković