Stigle prve fotografije sa svadbe: Ovako je izgledala DŽEJ LO na vjenčanju sa Aflekom(video)

Konačno se desilo očekivano vjenčanje!

Dženifer Lopez i Ben Aflek su sada muž u i žena – oni su odletjeli tokom vikenda u Nevadu da se vjenčaju na ceremoniji u Las Vegasu.

Džej Lo je nosila dvije haljine za svadbu – jedna je bila raskošna Zuhair Murad toaleta sa čipkom, a druga je bila pravo iznenađenje, jer je bila jako svedena.

Minimalistička haljina je zapravo vintage komad, iz jednog filma, otkrila je pjevačica.

„Dakle, sa najboljim svjedocima koje ste ikada mogli da zamislite, haljinom iz starog filma i sakoom iz Benovog ormana, čitali smo sopstvene zavjete u maloj kapeli i jedno drugom darivali prstenje koje ćemo nositi do kraja života. Čak su imali i Bluetooth za (kratki) marš ka oltaru. Ali na kraju je to bilo najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli da zamislimo. Onakvo kakvo smo davno sanjali i koje smo ostvarili nakon dugo, dugo vremena“, rekla je Dženifer Lopez.

Dodala je da je haljinu dugo čuvala za poseban dan.

Druga, glamurozna vjenčanica Džej Lo ima dekolte sa otvorenim ramenima, duge rukave od čipke i korset. Dopunjena je odgovarajućim velom sa čipkom. Vjenčanica je iz bridal kolekcije Zuhaira Murada za proljeće 2023.

Vjenčanje para dogodilo se skoro 20 godina nakon što je par prekinuo vjeridbu zbog „pretjerane pažnje medija“. Nakon što su se upoznali na snimanju filma Gigli 2002. godine, Džej Lo i Ben su započeli romansu i dobili zajedničko ime „Benifer“, koje su im dali fanovi.

Njih dvoje su planirali raskošno vjenčanje u septembru 2003. u Santa Barbari. Međutim, samo nekoliko dana prije slavlja, sve su otkazali.

Nekoliko mjeseci kasnije, potpuno su prekinuli svoju romansu, a Lopez se sljedeće godine udala za Mark Entonija, dok se Aflek ubrzo nakon toga oženio Dženifer Garner. Ipak, nedavno su obnovili svoju romansu – a sada su konačno ljubav krunisali brakom.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković