Željko: Ne mislim da sam slavan

Iza Željka Joksimovića je desetak albuma, veliki hitovi i učešća na Evroviziji kao autor, voditelj i izvođač. Publika širom Jugoslavije masovno dolazi na njegove koncerte, a poštovan je među kolegama. Ipak, on smatra da nije slavan.

To što je skoro dvadeset godina u žiži javnosti, cijeni Joksimović, ne čini ga slavnom osobom.

“Ne mislim da me je slava promijenila. Ne mislim da sam slavan. Prisutan sam u medijima i mislim da ljudi uglavnom vole ono što radim. Zna se ko su slavni ljudi. Moje poimanje slavnog čovjeka je nešto sasvim drugo”, kazao je kantautor.

Obaveze koje ga očekuju oko organizacije velikih koncerata u Beogradu, Nišu, Crnoj Gori, ne sprečavaju ga da bude posvećen otac i suprug. Kaže da mu je Jovana, supruga i TV lice Prve, velika podrška kao i on njoj.

“Rano se budim, između ostalog, i zbog Jovane, s obzirom na to da ona radi Jutarnji program. Međutim, sada djeca uzimaju primat u rekordima buđenja. To su zaista rekordi. Bude se u pola pet, onda se vrate da spavaju do pola šest. Nije to čest slučaj. Ja ustajem kad i Jovana, a Kosta je krenuo u školicu, pa imamo te jutarnje aktivnosti koje mi prijaju. Kostu odvezem do školice i nastavim sa radnim danom. Jedino što je drugačije u tom slijedu stvari je što ranije legnem da spavam”, naveo je Joksimović koji je prije par dana objavio novi singl “Ponelo me”.

 izvor:cdm