Crnogorska predstavnica na Evroviziji uputila poruku svojim fanovima: Vratili ste mi osmijeh na lice

Organizatori Eurosonga  su na zvaničnoj Fejsbuk stranici, koju prati više od milion i po korisnika ove društvene mreže, u posebnoj objavi predstavili crnogorsku pjevačicu Vladanu i njenu numeru “Breathe”, uz koju će nastupiti 12. maja, u drugom polufinalu ovog takmičenja.

"Jedno od najvećih crnogorskih muzičkih imena, Vladana, konačno će predstavljati svoju zemlju na Eurosongu sljedećeg mjeseca, sa svojom sirovom, snažnom, melanholičnom baladom”, piše u objavi.

Vladani je bilo riječi i na zvaničnom sajtu takmičenja. Urednici, između ostalog, navode da je 2015. pokrenula onlajn modni časopis “Čiviluk”, a njen specifičan stil oblačenja, koji je već demonstrirala tokom nekoliko promotivnih nastupa, ali i u spotu, nije prošao nezapaženo.

“Volim njenu modu! Baš tako eksperimentalno i avangardno”, glasio je komentar jednog od evrovizijskih fanova ispod objave na Fejsbuku.

Na zvaničnom Instagram nalogu Eurosonga Vladana je odgovorila na pitanje koje bi tri želje imala kada bi pronašla Aladinovu lampu.

Sve tri su u vezi sa njenom pokojnom mamom, kojoj je i posvetila numeru “Breathe”. Pjevačica je zahvalila fanovima Eurosonga jer su joj, kako je kazala, vratili osmijeh.

“Poželjela bih da je vidim opet, da je zagrlim, da znam da će gledati moj nastup na Eurosong”, odgovorila je Vladana.

 

Izvor i foto:Kolektiv.me

Tekst objavila: Jasminka Mulić