Kajli Kuoko dobila šamare od Šeron Stoun - improvizacija koja je boljela

Glumica Kajli Kuoko gostovala je kod Džimija Kimela gdje je ispričala da ju je Šeron Stoun, koja u seriji "The Flight Attendant" glumi njenu majku, čak tri puta ošamarila na setu bez upozorenja.

Kuoko, koja se proslavila ulogom Peni u seriji "The Bing Bang Theory", prisjetila se vrlo intenzivnog trenutka na snimanju hit serije zbog čega se rasplakala.

"Prije nego što smo započeli sa snimanjem scene, Šeron je sjela pored mene i rekla: 'Hej, šta misliš o tome da te dotaknem u toj sceni?'. Rekla sam: 'Uradi šta god želiš, ti si Šeron Stoun'", ispričala je popularna glumica.

Šeron je na kraju u jednom trenutku improvizovala šamar tokom te scene. Stoun je izgovorila svoj tekst kako je i bilo planirano, a zatim je zgrabila Kajlino lice.

"Onda me je udarila... Bilo je tako realno. Pre svega, reakcija je bila stvarna. Tekle su mi suze i doslovno sam se tresla i 'rez'. Niko se ne pomjera. Niko ništa nije govorio. Nisu bili sigurni jesmo li se nas dvije tako dogovorile", rekla Kajli kojoj se Šeron kasnije izvinila i rekla joj da je voli, insistirajući da je šamar "baš bio prikladan za scenu".

Producenti su htjeli da kažu Stounovoj da imaju sve snimljeno, ali Kuoko je predložila da pokušaju još jednom. Njen tim joj se pridružio napolju dok se držala za lice i predložili su joj da nešto kaže, ali Kajli je bila odlučna da je Šeron neće ošamariti još jednom, šaleći se da "nema šanse". Međutim, na kraju je stvarno dobila šamar tri puta.

"Bilo je suludo, ali to je jedna od najboljih stvari koje sam ikad doživjela na snimanju", rekla je glumica i dodala da je poslije morala da stavi led na lice.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković