Omiljene namirnice: Glumica Blejk Lajvli otkrila kojom ishranom održava besprekoran izgled

Trener glumice Blejk Lajvli Don Saladino otkrio je od čega se sastoje njeni obroci pomoću kojih uspijeva održati besprekoran izgled.

Naime, preferira uravnoteženu ishranu, koja se sastoji od unosa proteina, voća, skroba i zdravih masti. Za doručak najčešće jede jaja ispečena u kokosovom ulju i žitarice bez glutena.

"Konzumira veliku količinu vode. Nutrijente jede jer želi balansirati nivo šećera u krvi, ali se često počasti nezdravom hranom", kazao je Saladino.

Njen ručak se uglavnom sastoji od piletine ili ribe, salate i slatkog krompira, koji joj pomažu da duže vrijeme ostane sita, piše portal Eat This, Not That. Ponekad u salatu doda maslinovo ulje, orašaste plodove i avokado.

Večera je poprilično slična ručku, samo što salatu zamijeni kuhanim povrćem i malom porcijom riže. Trener je otkrio kako Lively voli provoditi vrijeme u kuhinji tako da sve kuva sama.

U intervjuu za magazin Vogue izjavila je kako bi zauvijek mogla jesti tjesteninu s tarifumima. Takođe, obožava topljeni sir. Njen omiljeni desert je čokoladni sufle.

Naravno, fizička vježba je takođe važna za održavanje dobrog izgleda pa je zbog toga odlučila trenirati svaki dan.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković