Novi trejler za film Nikolasa Kejdža zaintrigirao publiku(video)

Izašao je novi trejler za film "The Unbearable Weight of Massive Talent", film koji se snimao u Dubrovniku i okolini, a u kojem glavnu ulogu ima Nikolas Kejdž.

Za sada su reakcije na film prilično pozitivne.

"Izgleda baš dobro", "Vjerujte, Nikolas Kejdž će jednog dana dobiti nagradu za životno djelo", "Jedva čekam", "Nikolas Kejdž je legenda", "Ovo je najiščekivaniji film u ovoj godini", samo su neki od komentara ispod novog trejlera.

U filmu glume i Pedro Paskal i Nil Patrik Haris koji glumi Kejdžovog agenta. U filmu se pojavljuju i Šeron Horgan, Lili Šin, Tifani Hejdiš i Ajk Barinholc.

Kejdž u filmu glumi samog sebe, glumca kome propada karijera i koji je zbog toga prisiljen da prihvati posao od million dolara - da dođe na rođendan bogatog obožavaoca.

Nikolas Kejdž se zatim nađe u situaciji da, kako bi spasio sebe i svoje voljene, mora da postane svaki od najpoznatijih i najlegendarnijih likova koje je tokom karijere odigrao u filmu, ali kao stvarni Nikolas Kejdž.

Neke od lokacija u Hrvatskoj na kojima se film snimao prošle godine su vila Šeherezada, Umjetnička galerija, Konavle i Cavtat. Premijera filma planirana je 22. aprila 2022. Godine.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković