Marina Visković: Voljela bih da budem majka i SUPRUGA, moj tata je odustao od zeta

Popularna pjevačica Marina Visković progovorila je o promjeni u izgledu o kojoj svi pričaju.

Marina i dalje ne govori uvijek transparentno o svom ljubavnom životu, ali ne krije da priželjkuje da se uskoro uda i postane majka.

- Srećan je čovjek koji radi ono što voli i što ga ispunjava, kao i ja, takođe sam i vrlo porodična. Voljela bih da se ostvarim kao majka i supruga, iako do sada nisam pričala o tome. Ne dešava se ništa, ali s obzirom na moje godine i okolnosti, bilo bi pametno da se u narednih par godina i to zaokruži. Zaboravljam sa kim su me spajali, ništa od toga nije istina. Uvijek se trudim da svoj privatni život čuvam, kao i do sada, jer mislim da to nije ključna tema. Svi mi volimo da imamo nekog i budemo zaljubljeni, a sada bi trebalo i ja da se uozbiljim po tom pitanju. Moj tata je odustao od zeta, on zna da sam malo ćaknuta, sve mu je jasno! Uopšte se ne nada, on i dalje misli da ima 30, a ja 12 godina i super funkcionišemo (smijeh) - rekla je Marina.

Ispratila je i izbor za srpskog predstavnika na Evroviziji, a kaže da joj pobjednica Konstrakta nije bila favorit.

- Sara Jo je fantastična, oduševila me je, stvarno se trudi. Ime pobjednice ne mogu da izgovorim, pjesma joj je jako čudna, to je nešto što se traži. Sa inovacijama si na granici da li je spektakularno ili bezveze, ali ako je publika tako odlučila, mislim da su uradili pravu stvar - istakla je u emisiji "Premijera".

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković