"Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl" - O njenom nastupu se priča, evo ko je KONSTRAKTA(video)

Kladionice na kojima je prije polufinala nije bilo ni na vidiku su je sada stavile u sam vrh favorita pomenutog prestižnog takmičenja.

Za umjetnicu Anu Đurić Konstraktu malo ko je znao, sve dok se nije pojavila na "Pjesmi za Evroviziju 2022" i svojim ekscentričnim nastupom i pjesmom izazvala brojne reakcije.

Konstrakta je za kratko vrijeme, nakon nastupa u prvoj polufinalnoj večeri na "Pjesmi za Evroviziju '22", izazvala ogromnu pažnju javnosti.

Stih "Umjetnica mora biti zdrava", pravi je hit na društvenim mrežama, a malo ko zna da je pjevačica koja je kao autsajder kročila na scenu "Pjesme za Evroviziju '22" i napravila uspjeh, završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje djece - djevojčice i dječaka, Lene i Nikole.

O majčinstvu pričala je u jednom intervjuu za domaće medije.

"U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala, a da nijesam razumjela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na djecu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer djeca nijesu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog djeteta", rekla je Konstrakta u intervjuu za portal "Budi keva" prije par godina.

Inače, i njeno umjetničko ime je prava misterija, a ona je jednom prilikom otkrila da pseudonim koji koristi znači racionalno i emotivno u jednom.

KOJA JE TAJNA ZDRAVE KOSE MEGAN MARKL?

Njeni stihovi "koja je tajna zdrave kose Megan Markl" osvojili su publiku, a Konstrakta je otkrila zašto je bivša vojvotkinja od Saseksa uspela da bude "zvijezda" njene pjesme.

"Odlučila sam se da u pjesmi pomenem Megan Markl jer novine pišu da ima lijepu kosu... Ma ima ljepšu kosu i od Kejt Midlton, da se ne lažemo. Kejt ima lepe šešire, a Megan lijepu kosu. I Megan je prognana, a mi podržavamo prognane ljude", objasnila je umjetnica.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković