Nataša Bekvalac otkrila porodične tajne

Pjevačica Nataša Bekvalac oglasila se na svom Instagram nalogu i otkrila do sada nepoznate detalje iz svog porodičnog života.

“Sjedim danas u kafiću dok čekam moju Katju da završi svoj tretmančić, pa da je vodim na trening. Kafić je mali i pun, energija je lijepa, ljudi su nasmijani. U jednom momentu mi prilazi djevojka i pita me da li imam minut. Malo sam se iznenadila i još nisam ni izustila da imam i više, kada me ona prekinu i kaže "Da ti nešto poklonim". Nasmijala sam joj se, a ona nekako uvijek za korak brža i ispred mene, pruža mi knjigu.

"Želim da ti poklonim svoju knjigu i da ti se zahvalim za sve što činiš za feminizam, značajno je". Doslovno mi se teme naježilo i svaka pora otvorila. Zahvalila sam se i htjedoh da se glasno nasmijem, ali ukočih se jer su me uvijek kočili kada se glasno smijem. Nije bilo primjereno. A da sam muško? Da li bi bilo? Moj tata je želio sina. Dobio je tri ćerke", pisala je Nataša i nastavila:

"Moji roditelji su u šali to uvijek pričali, a društvo se smijalo. Eto, Beki nije uspio. Kao mala bila sam mu mezimica. Upisao me je u školu fudbala, na prijemnom sam bila jedina dievojčica i tada bila prva na listi po rezultatima izdržljivosti, spretnosti i brzine. Pripremao me je. Na Štrandu bismo igrali fudbal u pijesku, bili smo par koji niko nije mogao da pobijedi. Htjela sam da mu se dokažem da vidi da sam dovoljno dobra, možda čak vrijednija nego sin za kojim je toliko patio. Poslije mi je mama priznala da ga je slagala dva puta. Za Kristinu i mene... Oba puta je rekla da nosi dječake. Danas moj život nije savršen, često je na meti podsmijeha i tračeva, ali je srećan. Rodila sam dvije ćerke i željela sam da obje budu djevojčice. Tri puta sam razvedena i nisam ostajala u brakovima zbog djece, nego sam se zbog njih razvodila. Bavim se muzikom i u miru odgajam svoje djevojčice. Da, feministkinja sam i ne, ne mrzim muškarce... Draga Minja, hvala ti na predivnoj knjizi, cijeli dan ne mogu da se odvojim od nje. Hvala na svakoj riječi, učinila si da se osjećam posebnom", napisala je Nataša ispod fotografije.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković