Kritike na račun novog filma Dženifer Lopez - Potpuno neduhovito i dosadno(video)

Nova romantična komedija "Marry Me" (Ti si taj) u kojoj glavne uloge tumače Dženifer Lopez i Oven Vilson, naišla je na surove rekacije filmskih kritičara, ali i publike.

Ket Valdez (Lopez) i nova atraktivna muzička zvijezda Bastijan (Maluma, koji se prvi put pojavljuje u igranom filmu) su najseksipilniji moćni slavni par na Zemlji. Dok se njihov zajednički neizbježni hit singl, „Ti si taj“, penje na vrhove top-lista, oni planiraju da se vjenčaju pred svojim obožavaocima na ceremoniji koju će emitovati više platformi.

Ipak, pred vjenčanje Ket saznaje da ju je izabranik prevario, pa tokom nastupa nasumično bira muškarca iz publike (Vilson) sa kojim će „stati na ludi kamen“.

Ideja filma bila je da zabavi gledaoce predvidivom romantičnom komedijom, ali ako je suditi po komentarima i reakcijama filmskih kritičara, ovo ostvarenje nije uspjelo ni to.

Dajući filmu jednu od pet zvjezdica, "Gardijanov" kritičar Piter Bredšo nije imao milosti, pa je Lopezovu nazvao "potpuno neduhovitom".

Ni za Ovena Vilsona nije imao riječi hvale, pa ga je okarakterisao kao "robotski dosadnim".

Slične komentare imala je i publika: na društvenim mrežama je gotovo jednoglasno mišljenje da film neće zaživjeti i da ovo ostvarenje nije nešto što bi pogledali opet.

Izvor i  foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković