Jelena Rozga o zdravstvenim problemima: "Budila sam se umorna i gubila na težini..."

Jelena Rozga ispričala je da ima probleme sa srcem i sa štitnom žlijezdom, te da se sa njima odavno bori. Pošto redovno uzima svoju terapiju, pjevačica je ispričala da se dobro osjeća. "Redovno pijem terapiju, pazim na ishranu i slušam savjete ljekara. Naučila sam živeti i nositi se s tim" rekla je Rozga.

Prije nego što je u jednom trenutku potražila pomoć ljekara prije tri godine, u određenom periodu se nije osjećala dobro, ali je mislila da je sve to samo umor, pišu hrvatski mediji.

"Danima prije osjećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor, a prethodna godina bila mi je izuzetno naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija, srce mi je toliko lupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti", rekla je Jelena.

Pored problema sa srcem, Rozga od 2006. godine ima problema i sa štitnom žlijezdom.

"Budila sam se umorna, stalno sam osećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod ljekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela da pijem lekove, nekad je teško tako živjeti, nekad lakše", izjavila je i dodala da se zahvaljujući terapiji i disciplini fizički sada osjeća odlično.

"I dalje gotovo dva sata mogu pjevati i plesati sa svojom publikom", kaže Rozga.

 

Izvor i foto:Kolektiv.me

Tekst objavila:Jasminka Mulić