Suzana predložila Saši da snimi film o Zvezdama Granda i estradi

Suzana Jovanović (52) dala je prijedlog svom mužu Saši Popoviću (67) preko kog bi i te kako mogao dodatno da zaradi, ali i da "prodrma" javnu scenu.

Naime, kako je istakla, smatra da bi film i serija za koje bi on pisao scenario bile pun pogodak.

Ipak, u njemu ne bi glumili profesionalni glumci, nego pjevači!

"Ja sam mu dala ideju da naprave film i seriju o žiriju 'Zvezda Granda' i o dešavanjima na estradi. Ali, da glumci budu pevači, a ne glumci da se angažuju", istakla je Suzana.

"Rekla sam mu kad bude imao vremena da se posveti sebi, da razmisli da scenarista napiše neki baš dobar scenario. Verujte mi da bi to bilo nešto najgledanije u zemlji", objasnila je Jovanovićeva.

Podsjetimo, Suzana je često na meti kritika zbog svog oblačenja, pa je pojedinci prozivaju jer se oblači na buvljaku, a ima milione.

"Ne zanimaju me komentari stilista koji kažu da sam se obukla kao seljanka. Ja oblačim ono u čemu se dobro osećam. Nekada nisam imala novca da nosim markirane stvari, kupovala sam po tržnim centrima i na buvljaku, a ni danas nemam ništa protiv i ne stidim se toga. Modni kreatori te hvale samo ako im daš novac, a ako nemaju korist od tebe i ako ne sarađuješ sa njima, oni te pljuju", odgovorila je Suzana na prozivke i priznala da joj se ne dopada to što se u Zvezdama Granda ne bave više pjesmom nego garderobom.

"Užasno je kada žiri komentariše stajling takmičara, bitno je da su ispeglani, čisti i uredni, a ne da vrište marke sa njih", objasnila je.

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković