Zbog njene ljepote poznati pjevač napisao "Bože, ko je ovo"

Njena slika na nalogu slavnog pjevača i kratak opis su uticali da postane preko noći veoma popularna.

Sindi Kimberli je manekenka, koja je planetarno postala popularna kada je 2015. godine pjevač Džastin Biber postavio njenu sliku na svom profilu uz kratak opis: "Omg, ko je ovo?":

"Kada se to dogodilo, mislila sam da se prijatelji šale sa mnom, pa im nisam povjerovala. Kada sam vidjela svojim očima, mislila sam da sanjam", rekla je.

Slika je obišla svijet, Internet je učinio svoje, te se ova ljepotica brzo našla na revijama poznatih dizajnera - Marka Džejkopsa, Filipa Plejna, a radila je i modne kapanje za brendove Charlotte Tilbury, Alo Yoga, Revolve... Radila je modne editorijale za "El", "Kosmopoliten", "Vog":

"Volim da se fotografišem i čini mi se da uvijek na setu naučim nešto novo. Uvijek sam željela da se bavim manekentvom još od malih nogu", nedavno je izjavila za magazin "Maksim".

Zanimljivo je da je prije nego što je postala manekenka čuvala djecu i tako se izdržavala, a prije dvije godine se šuškalo da je u vezi sa britanskim vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom. Povodom toga je za magazin "Pipl" izjavila da su "samo prijatelji i da neće više da komentariše njihov odnos".

Izvor i foto: Nezavisne novine

Tekst objavila: Ljilja Brajković