Monika važi za najljepšu ženu, a njena ćerka je izrasla u pravu ljepoticu: Deva oduševila na reviji u Parizu

Devi Kasel djevojka je koja plijeni stasom, harizmom i prirodnom ljepotom koju je zasigurno naslijedila od svoje majke, nesumnjivo i zvanično najljepše žene svijeta, Monike Beluči. Ona je sinoć "ukrala" šou na Diorovoj reviji na Nedelji mode u Parizu, a niko nije mogao da skloni pogled sa njenog tako jednostavnog, a tako očaravajućeg izgleda kojim je plijenila u gradu svjetlosti.

Da "iver ne pada daleko od klade" vidimo na primjeru ćerke nekadašnjeg glumačkog para - Monike Beluči i Vansena Kasela koji su tokom svog suživota dobili dvije ćerke - stariju Devu koja uspešno hoda stazama uspjeha i slave u manekenskom svijetu, i mlađu Leoni koja sada ima 13 godina.

Deva, koja je sada zaštitino lice čuvenog brenda "Dolče i Gabana", kao svojevremeno njena majka, krasila je naslovnice francuskog magazina "Elle", a na naslovnoj strani italijanskog "Voga" fotografisala se zajedno sa svojom majkom Monikom.

Na reviji se pojavila u širokim teget pantalonama i korsetu iste boje, a blejzer u tonu sa kombinacijom nosila je u ruci. Jednostavno, a veoma efektno. Duga crna kosa i minimalna šminka samo su pojačali glam utisak.

Iako su joj ranije često osporavali ljepotu govoreći da istu ipak nije naslijedila od majke, izgleda da genetika najbolje čuva za kraj, te je ona sa godinama sve ljepša i ljepša.

 Izvor i foto: Kolektiv.me

Tekst objavila: Ljilja Brajković