Bekamovi u kući instalirali aparat za sladoled od 8.200 € - a Viktorija slatko nije pojela 20 godina

Poznata kreatorka ništa slatko navodno nije pojela čak dvije decenije.

Viktorija i Dejvid Bekam navodno su instalirali aparat za sladoled u svom domu, koji košta 7.000 funti, odnosno oko 8.200 eura.

Naime, bračni par je nabavio ovaj aparat iz američkog lanca brze hrane Vendi i prenio ga u svoj dom u Kotsvoldu.

Kako piše The Sun, par je navodno morao da iskoristi svoje veze i poznanstva kako bi mašinu smjestio u svoju kuću, uprkos tome što nije uobičajena pojava da neko ima takav uređaj u svom domu.

Još uvijek nije poznato da li je par iskeširao veliku svotu novca za ovaj aparat ili je to pak bio poklon od milijardera Nelsona Pelca.

Izvor blizak Viktoriji je otkrio koliko dugo ona nije jela ledenu poslasticu, koja nije najbolji prijatelj zdravog života.

- Poš Spajs (Viktorija Bekam, prim. aut.) nije jela sladoled dvije decenije jer je mnogo svjesna svog zdravlja - kaže izvor i dodaje:

- Međutim, pristala je da "Vendi mašinu" nabavi čak iz SAD-a, jer njena ćerka Harper voli ovaj slatkiš.

Bekam-tim je navodno pregovarao sa lancem o nabavci jedne od mašina specijalno za Bekamove, koji navodno žele da donesu malo američke kulture u svoj kutak.

- Bekamove je mnogo koštalo da se aparat profesionalno našteluje u kući. Ali za njih je to cijena koju vrijedi platiti - navodi izvor i zaključuje:

- Vendin sladoled ima nešto manje od 500 kalorija, što je daleko od uobičajenog zdravog načina života.

 

Izvor i foto:Kolektiv.me

Tekst objavila: Jasminka Mulić