Uskoro pred oltarom: Sve je spremno za vjenčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka

Sve je spremno za vjenčanje mužičke dive Dženifer Lopez i glumca Bena Afleka, ili barem tako tvrdi “Woman’s Day”. U svom najnovijem izdanju, magazin navodi kako par uskoro planira vjenčanje u Majamiju.

“Vjenčanje je u potpunosti podređeno porodici pa tako Džen i Ben žele da njihova cijela porodica bude uključena u ovaj veliki dan. Dženifer je odlučila da djeveruše budu njena 12-godišnja ćerka Ema kao i Benove ćerke, 15-godišnja Vajolet i 12-godišnja Serafina.“

“Nije zaboravila ni na sinove, svog 12-godišnjeg Maksa i Benovog devetogodišnjeg Sejmjuela koji će na vjenčanju takođe imati posebne uloge“, ispričao je izvor za pomenuti medij i dodao kako bi Benov vjenčani kum trebalo da bude njegov mlađi brat, takođe glumac, Kejsi Aflek.

Osim navedenih, na vjenčanju će biti i njen bivši suprug, muzičar Mark Entoni, ali i njen otac koji bi trebao da je odvede do oltara.

„Woman’s Day“ navodi i kako osim Majamija, par razmatra i opciju vjenčanja u Santa Barbari, a Lopez je odlučna i da se vjenčanje održi u crkvi.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković