Džoni i Amber još uvijek ratuju, veliki obrt u brakorazvodnoj parnici

Glumac Džoni Dep dobio je presudu u brakorazvodnoj parnici protiv bivše supruge Amber Herd.

Nakon vjenčanja 2015. godine, samo godinu dana kasnije, 2016., Herd je podnijela papire za razvod braka i optužila Depa za nasilje.

Dep i njegovi advokati su negirali optužbe tvrdeći da Herd pokušava da profitira finansijskom odštetom, a postignuta je nagodba od sedam miliona dolara, za koju je Herd tvrdila da će donirati Američkoj uniji za građanske slobode i dječijoj bolnici u Los Anđelesu.

Džoni je sada provjerio da li je njegova bivša supruga ispunila dato obećanje. Njegov advokat Andrej Kaldekot tvrdi da je obećana donacija “proračunata i manipulativna laž”, koja je “od samog početka imala cilj da uništi glumca”.

Takođe tvrdi i da je dječija bolnica u Los Anđelesu 2019. poslala dopis Depovom poslovnom savjetniku kako bi ih obavijestila da Amber nije izvršila nikakve transakcije.

Njujorški sudija je sada djelimično usvojio zahtjev Depovog pravnog tima, a Američkua unija za civilne slobode će morati da objavi dokumente koji potvrđuju da li Herd ispunila dio nagodbe.

Ako se ispostavi da Herd nije donirala novac, Dep i njegov pravni tim će imati snažan dokaz protiv nje u svoju korist.

Podsjetimo, nakon što je nagodba postignuta u avgustu 2016. godine, tri godine kasnije Dep je tužio britanski tabloid “The Sun” zbog natpisa da je zlostavljao suprugu, što je dovelo do suđenja 2020, koje je Depp izgubio.

Sudija londonskog Visokog suda zaključio je da je Dep više puta napao svoju bivšu partnerku, i doveo je do toga da strahuje za sopstveni život.

Zbog cijele situacije Dep je morao da se odrekne uloge Grindelvalda u nadolazećem nastavku filma “Fantastic Beasts”, što se mnogim obožavateljima nije svidjelo.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković