Od preširoke garderobe do mini suknje: Kako je Krstinja smršala 85 kilograma(video)

Krstinja Todorović je takmičarka koja je napravila najveću transformaciju u istoriji najpopularnijeg talent šou programa. Zbog kritika na račun fizičkog izgleda, pa čak i prijetnji da će zbog prekomjerne kilaže ispasti iz “Zvezda Granda”, ova Podgoričanka se uhvatila u koštac sa prije svega zdravstvenimn problemom i u inat svima drastično smršala.

Na nagovor prijatelja i kolega podrvgla se operaciji želuca i za dvije godine skinula čak 85 kilograma. Ekipa Grand Online portala imala je ekskluzivnu priliku da se uvjeri u nevjerovatnu transformaciju, kao i sve detalje njege i daljeg mršavljenja nekadašanje bucke.

Specijalno za ekipu pomenutog portala otvorila je vrata kozmetičkog studija gdje se tim stručnjaka i dalje brine o njenom izgledu.

“Kristinja je radila operaciju koja nije ni malo naivna i bezazlena”, kaže Dragana, inače vlasica salona, i otkriva da Krstinja najčešće topi salo u termo ćebetu, kao i tretmanom kavitacije. Njen potez da odstrani dio želuca ne osuđuje, već poručuje:

“Svima nama je lakše da kažemo ‘Možda nije trebalo’, ali treba ohrabriti djevojku koja je u mršavljenju uspjela”, ističe Dragana, dok Krstinja dodaje da joj svi tretmani prijaju, kao i da bi tokom istih najčešće zaspala. Iako je uskoro očekuje operacija otklanjanja viška kože, ne krije da joj je cilj da još malo smrša.

“Pa sad da ne pretjerujemo, ali trebalo bi da skine bar još 15- tak kilograma”, smatra njena saradnica.

Krstinja se na to nadovezuje i otkriva da joj je cilj da nakon preširokih haljina konačno obuče komade garderobe o kojoj je ranije mogla samo da sanja.

“U jednoj emisiji je Saša Popović rekao da kako sam krenula, samo čeka da dođem u mini suknji, a ja se pridržavam svega što on kaže, tako da očekujte neočekivano. Obećavam da ću uskoro doći i u mini suknji”, kroz smijeh daje riječ.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković