Kardi B nastupom sa suprugom na dodjeli BET nagrada otkrila da je trudna

Američka reperka kardi B nastupom na dodjeli BET nagrada otkrila je da je trudna. Pridruživši se grupi Migos na sceni, čiji je član i njen suprug Ofset, pokazala je trudnički stomak odjenuvši komplet sa šljokicama te posebnim izrezom na stomaku.

Objava trudnoće bila je pažljivo osmišljena: u isto vrijeme kada je izašla na scenu u odjeći s izrezanim dijelom za trudnički stomak, stiglo je saopštenje za javnost. Takođe, na društvenim mrežama je objavljena fotografija na kojoj pozira naga, prekrivena nekom vrstom farbe koja naglašava njen zaobljeni stomak.

Uporedo s nastupom na dodjeli, saopštenje za štampu naglasilo je: "Izašavši na pozornicu u prilagođenom Dolce & Gabbana komadu odjeće, Kardi je pokazala svoj trudnički stomak kada je objavila ovu divnu vijest sa suprugom."

Iako je objava zasigurno iznenadila, pogled na njen nastup s Megan Ti Stalion na dodjeli Gremija u martu otkriva da je i tada možda pokazala malo veći stomak, međutim to nije bilo lako primijetiti uzevši u obzir njen cjelokupan nastup i plesne pokrete.

Kardi je praktično bila pionir u otkrivanju trudnoće na glavnim televizijskim događajima. Sličnim potezom u 2018. godini objavila je svoju prvu trudnoću u emisiji "Saturday Night Live".

Objava lijepih vijesti iznenadila je kako gledaoce tako i voditelje emisije, a glumica Taraji P. Henson, koja se našla u ulozi voditeljke u nastavku emisije kazala je: "Uredu, vratimo se Kardi B i Ofsetu koji nam daju život - doslovno!"

Kardi je na dodjeli osvojila pet nagrada: dvije za najbolju žensku hip-hop izvođačicu, za najbolju saradnju, posebnu nagradu gledalaca i dvije nagrade za video godine.

 

Izvor i foto:Nezavisne novine

Tekst objavila: Jasminka Mulić