Vesna Dedić: Bila sam u blatu zbog najboljih prijatelja

Autorka emisije “Balkanskom ulicom” Vesna Dedić istakla je da su je čak i najbolji prijatelji koje je u životu imala “gurnuli u blato”.

Voditeljka se osvrnula na izdaju koju je iskusila od strane najbližih prijatelja.

“Nekoliko puta sam završila u blatu, zbog najboljih prijatelja. Uvijek bi oni mene gurnuli u to veliko blato i mulj. Dva puta sam mogla da se udavim. Meni je važno da ja nikoga nikada nisam, već da sam ih čuvala koliko sam mogla, i od njih samih da ukaljaju obraz i od drugih koji ih nisu voljeli. Časna riječ! Umijem da se radujem tuđoj sreći i budem podrška čak i kada meni klecaju koljena. Nekoliko puta mi se desilo da me gurnu u blato jer nisu mogli da se raduju mojoj sreći. Postoje ljudi koji prosto ne umiju da podnesu kada neko ima više pameti, ljubavi, novca ili ljepote. Loši udaraju ispod koljena dok te gledaju u oči i slatko se smiješe”, izjavila je Vesna Dedić u razgovoru za Hello.

Iako inače zrači samopouzdanjem, Vesna je priznala da je na ljubavnom planu sasvim drugačija.

“Nikada nisam bila neka zavodnica, neopisivo sam spetljana kada mi se neko dopadne i najmanje šarmantna kada je taj neko u mojoj blizini. Prva da napišem poruku ili dam znak da mi se neko dopao – nema šanse. To nije pohvalno, ali je tako. Ne umijem da jurim ni karijeru, ni frajere. Nešto mi to nije lijepo ni otmeno”, objasnila je voditeljka.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković