"Tužno je vrijeme za sve nas ...": Pjevačica otkrila kome je POSVEĆENA nova pjesma

Jedna od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije, Milica Todorović obradovala je prije 3 dana svoju publiku i fanove novom pjesmom, i to baladom simboličnog naziva "Proći ćeš me ti". Milica je ovu pjesmu objavila 23. maja, baš na 33. rođendan njenog bivšeg momka, glumca Petra Strugara, pa su mediji, ali i fanovi spekulisali da li je baš njemu posvetila ovu pjesmu.

"Nisam očekivala takve reakcije, da će ljude toliko pogoditi pjesma. Ovu pjesmu imam dvije godine i čekala je svoj trenutak i dočekala je. Sjetili smo se da imamo pjesmu na "lageru", a ova je zaista prelijepa, ne zaslužuje da bude tu" kaže Milica i dodaje da je vrijeme tužno za sve nas.

"Tužno je vrijeme za sve nas, ljudi sjede kod kuće, puno njih je i izgubilo nekoga. Ova pjesma ne mora samo da se odnosi na partnerski status, već može da se odnosi i na cjelokupnu ovu situaciju sa koronom" kaže Milica.

Ona je otkrila i da nije raspoložena u poslednje vrijeme.

"Pa puno osoba treba da me prođe, ali borim se sa tim već duže vrijeme. Nije mi neki period, ja ne umijem da se pretvaram. Nema niko poseban ko me nervira, samo takvo je vrijeme" kaže Milica i dodaje da se bori.

Ona kaže da čim je čula pjesmu, prvo je počela da plače, pa ju je tek onda kupila.

"Takva sam, mora nešto da me dirne" otkrila nam je Milica.

Ona kaže da je uz redovne treninge i redukovanu ishranu uspjela da smrša 14 kilograma, a nedavni je imala i nastup na jednoj svadbi, i čak je priznala da je imala tremu.

"Nisam nastupala godinu dana, imala sam tremu" kaže Milica.

Izvor i foto: Kolektiv.me

Tekst objavila: Ljilja Brajković