Senida predložena za članicu Gremi akademije od strane američkog glumca

Poznati američki glumac predložio je najpoznatiju balkansku treperku, Senidu, za ulazak u Gremi udruženje.

Adam Devenport je u toku pandemije korona virusa riješio da se iz Amerike preseli u Beograd, u kom boravi više od osam mjeseci, a čim je došao u Beograd, čuo je Senidine pjesme, te ne krije da je oduševljen njenom pojavom i glasom. On je istakao da je bio u taksiju kada je čuo jednu njenu pjesmu i dodao da su ga potpuno iznenadile emocije u njenom glasu.

Naime, glumac je član Gremi asocijacije, pa ima pravo da svake godine predloži dva muzičara za ulazak u Gremi udruženje. Ove godine, odlučio je da među njima bude popularna pjevačica sa naših prostora Senida Hajdarpašić.

“Sve to mi je bilo vrlo originalno i izuzetno svježe, dopala mi se njena saradnja sa Dinom Merlinom i mislim da na svijetu nema nekog sličnog njoj, tako da mi je bilo logično da je imenujem za člana Gremi akademije”, objasnio je Devenport gostujući u jednoj emisiji na RTS-u, a na ovu temu se osvrnuo na svom Instagram profilu.

“Današnja tema je uključivala zašto sam nominovao Senidu za članicu Gremi Akademije. Sve što radi, ona i ne postoji niko kao ona na svijetu”, napisao je on na svom Instagramu.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković