Budvanski reper Necke objavio novi singl koji će se naći na albumu Poslednji šegrt(video)

Budvanski reper Necke objavio je novi singl “Dok je gledam kako spava” koji će se naći na njegovom albumu “Poslednji šegrt”.

Nemanja Đorđević – Necke rođen 1987. godine na Cetinju je reper, DJ i producent iz Budve koji stoji ispred neformalnog udruženja Radio Katakomba.

Pjesme piše još od osnovne škole, dok u gimnazijskom uzrastu počinje i da ih i objavljuje u srednjoškolskom godišnjaku Peščanik, kao i da snima prve demo pjesme.

Iza sebe ima objavljen jedan demo album sa Jovanom Lazarevićem – Jollandom “Prvi na crti – Ulična rasvjeta” ; Konceptualni album u poglavljima “Sve trupe moraju prekinuti strojev hod marširajući ovim mostom” (Dva poglavlja), a osnivač je benda i projekta “Mazzom u fugazzu” na kom je sarađivao sa više muzičara iz Budve.

Trenutno radi na objavljivanju pjesama sa svog novog albuma “Poslednji šegrt” koji je otvorio pjesmom i spotom “Najljepša jutra” na kojoj mu gostuje Iva Ćulafić.

Spot je urađen u saradnji sa režiserima i producentimaFilipom Rajkovićem i Stefanom Jovčićem.

Pored ove, do sad su sukcesivno objavljivane još četiri pjesme: “Jedan žeton” , “Maler Ft. Wicked i Stato” , “Dok je gledam kako spava Ft. Assonance” i “Puni sprint Ft. Dobbla Galiot”.

Sledeća u nizu biće pjesma “Fjakav dan” na kojoj gostuje podgorički DJ Maraku.

Izvor i foto: Cdm

Tekst Objavila: Ljilja Brajković