Kevin Kostner radi na svojoj prvoj seriji National Parks

Mreža ABC naručila je pilot serije “National Parks”, iza koje stoji Kevin Kostner.

Projekat je prvi put najavljen kao razvojni u ABC-u u decembru 2019. Prema službenim podacima, navodi se da iako su nacionalni parkovi poznati po svojim blistavim, prekrasnim krajolicima, postoji i tamnija, zlokobnija strana ovih parkova koja privlači širok spektar kriminalnih aktivnosti. “National Parks” pratiće malu grupu elitnih agenata NPS-a dok rješavaju ove zločine, a istovremeno štite ovo nacionalno blago.

Kostner je koscenarista, zajedno sa Aronom Helbingom i Džonom Bejrdom, a sva trojica takođe su izvršni producenti. Ova franšiza predstavlja prvu Kevinovu seriju gdje će se pojaviti kao scenirista i producent.

Uz njegovu filmsku karijeru, Kostner trenutno glumi i izvršni je producent dramske serije “Yellowstone”. Serija i dalje ima dobar rejting pošto je finale treće sezone gledalo 5,2 miliona gledalaca.

“National Parks” predstavlja šesti najavljeni ABC pilot u posljednjih nekoliko dana. Između ostalog najavljena je komedija “Maggie”, ribut “Wonder Years”, drame “Queens”, “Epic” i drugi.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković